V aplikaci otevři Profil → Smazat účet a potvrď. Okamžitě a trvale se smaže účet, profilová fotka, navštívené památky (včetně uložené polohy odkliku), hodnocení, poznámky, nahrané fotografie, lajky i body za výzvy.
Pokud aplikaci nemáš, napiš na u7058452844@gmail.com z adresy, kterou jsi nám sdělil(a), a uveď své uživatelské jméno; účet smažeme do 30 dnů.